Menu
Winkelen

Kledingwinkels voor het hele gezin

Niets is fijner dan met het hele gezin kleding shoppen bij één winkel. Hoe leuk is het om als gezin te slagen voor een nieuwe outfit en met tassen de winkel uit te lopen! In het centrum van Zevenaar kunt u als gezin shoppen bij meerdere winkels.

Takko Fashion

De kledingwinkel biedt casual mode voor het hele gezin aan tegen een sensationele kosten-batenverhouding. Tevens biedt de kledingwinkel een grote verscheidenheid aan producten aan. Het snel groeiende assortiment biedt u altijd de perfecte combinatie van trendy stijlen en klassieke basics. Dit is altijd met nieuwe accenten.

Heeft u een grote maat qua kleding nodig? Wees niet getreurd, Takko Fashion biedt voor de dames kleding aan in grote maten.

Adres: Grietsestraat 60, 6901 GW Zevenaar.

Shoeby

Shoeby gelooft dat u pas gelukkig kan zijn als u zichzelf bent. In de ogen van Shoeby gaat mode over de expressie van uw unieke identiteit. Om uw identiteit te tonen, is het van belang om de juiste kleding te dragen. Hoe kiest u de juiste kleding en welke kleding geeft uitdrukking aan wie u bent? Shoeby helpt u graag met het vinden van een stijl die u in uw kracht zet en laat stralen.

De kledingwinkel ontwerpt regelmatig met bekende Nederlanders een kledingcollectie. Deze kledingcollecties zijn met name gericht op de dames en de kinderen.

Adres: Marktstraat 10, 6901 AL Zevenaar

Terstal

Winkelen staat bij Terstal voor veel mode voor een kleine prijs. De uitgebreide collectie van de kledingwinkel wisselt snel. U vindt in de winkel de laatste modetrends. Terstal biedt niet alleen mode aan. De kledingwinkel heeft ook een uitgebreid assortiment aan basics en accessoires. Tevens kunt u er ondermode, beenmode en nachtmode scoren. Bij Terstal kunt u kleding aanschaffen van top tot teen.

Zowel Takko Fashion als Terstal bieden babykleding en nachtmode aan.

Adres: Grietsestraat 56, 6901 GW Zevenaar

Jeans Centre

45 jaar geleden is Jeans Centre opgericht. De kledingwinkel opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment. Tevens is de kledingwinkel uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten waaronder in Zevenaar. Jeans Centre richt zich op de casual, trendvolgende en de loyale consument. De focus ligt op denim, maar wordt aangevuld met tijdloze, relevante en betaalbare seizoensmode voor het hele gezin.

Shoeby en Jeans Centre bieden in tegenstelling tot Takko Fashion en Terstal ook schoenen aan.

Adres: Markstraat 16, 6901 AL Zevenaar