Menu
Kunst & cultuur

Meander Galerie & Kunstuitleen

Sinds 1988 bestaat Meander Galerie & Kunstuitleen. Al jaren werkt de galerie met enthousiasme aan het promoten van en adviseren over kunst aan particulieren en bedrijven. Het motto van de galerie luidt als volgt: ‘kunst toegankelijk maken’.

De galerie biedt een zeer ruime en gevarieerde collectie van beroeps beeldende kunstenaars. De kracht van de galerie is de diversiteit in aanbod en prijs.

Kunstenaars

De collectie van de galerie bestaat uit meer dan 3000 kunstwerken. De online kunstcollectie is opgedeeld in 4 secties. Van de kunstenaars die online worden getoond, is een ruime selectie kunstwerken aanwezig in de galerie.

Kunst voor thuis

Kunst kopen: de galerie beschikt over een ruime voorraad aan kunstwerken in diverse prijsklassen. Kunst kopen heeft de galerie aantrekkelijk en toegankelijk gemaakt door de renteloze kunstkoopregeling. U betaalt het totaalbedrag niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen. De renteloze kunstkoopregeling geldt bij aankopen vanaf € 500,-.

Kunstcadeaus: bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw partner, familielid, vriend of vriendin? Zoek dan niet langer, want de galerie biedt een ruim aanbod aan kunstcadeaus aan. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Geen enkel probleem, een kunstcadeaubon biedt uitkomst. Schaf een kunstcadeaubon aan voor een gewenst bedrag. De kunstcadeaubon kan ook worden gebruikt voor een abonnement op de kunstuitleen.

Kunstuitleen

Soms is het lastig om direct een kunstwerk uit te kiezen. Lenen is de perfecte manier om een kunstwerk uit te proberen. Past het kunstwerk bij uw interieur?

U heeft bij de galerie keuze uit ruim 3000 kunstwerken van abstracte/figuratieve olieverf- en acrylschilderijen tot zeefdrukken. Van etsen, houtsneden tot litho’s. Het team van de galerie geeft u graag persoonlijk advies.

U kunt kunst lenen voor een bedrag van € 15,- per maand. Van dit bedrag gaat € 7,50 naar uw spaarpot. Van kunst wisselen kan zo vaak als u wilt. Centraal bij de galerie staat het kunnen uitproberen van verschillende kunstwerken.

Bent u benieuwd hoe de kunstuitleen werkt? Neem dan een kijkje op de website.

Kunst voor bedrijven

Kunstuitleen voor bedrijven: kunst geeft uitstraling en sfeer aan uw bedrijf. De werksfeer wordt verhoogd door kunstwerken op werkplekken, in vergaderruimtes of bij de entree. De galerie biedt de mogelijkheid om uw bedrijf met kunst te verrijken door middel van kunst huren of kunst kopen. Wilt u eerst uitproberen wat kunst voor uw bedrijf kan opleveren? Dan kunt u het beste starten met het huren van kunst. Mocht u op een gegeven ogenblik geen afstand willen doen van een bepaald kunstwerk, dan kunt u het kunstwerk op ieder moment aankopen.

Kunst Advies: heeft u altijd al een inspirerende omgeving voor uw medewerkers willen creëren? Verfraai uw gebouw met kunst. De galerie vormt de schakel tussen kunst en bedrijfsleven. Tevens helpen zij u bij de opbouw van uw eigen kunstcollectie. Bovendien adviseert de galerie u graag over hoe u uw bedrijf een inspiratiebron voor uw medewerkers kan zijn.

De galerie kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. U krijgt in een oriënterend gesprek een beeld van de kunstcollectie en de galerie krijgt een beeld van uw wensen en verwachtingen. De galerie brengt geheel vrijblijvend een advies op maat uit. Op de website kunt een vrijblijvende afspraak maken.

Relatiegeschenken & kunstcadeaus: wist u dat het ontvangen van een kunstwerk als relatiegeschenk als zeer bijzonder wordt ervaren? Het is een blijvende herinnering aan uw bedrijf. De galerie biedt voor iedere gelegenheid een persoonlijk kunstcadeau aan. U kunt ook een kunstcadeaubon geven in elk gewenst bedrag. De kunstcadeaubonnen kunnen verzilverd worden voor een abonnement voor de kunstuitleen of voor het kopen van kunst.

Exposities & tentoonstellingen

Jaarlijks organiseert de galerie 6 keer wisselende exposities van een of meerdere professionele kunstenaars. De exposities presenteren diverse disciplines zoals abstracte- en figuratieve kunst, bronzen beelden, glasobjecten en keramiek.

Bent u benieuwd welke exposities worden tentoongesteld in de galerie? Neem dan een kijkje op de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Meander Galerie & Kunstuitleen op de website.

Locatie

Meander Galerie & Kunstuitleen
Arnhemseweg 4
6901 DW Zevenaar
06 – 50560603
info@galeriemeander.nl
www.galerie-meander.nl