Menu
Bowlen

De Griethse Poort

Het toverwoord bij de Griethse Poort is gezellig. Vanzelfsprekend zal het u aan iets ontbreken wanneer u komt bowlen. Door zowel de inzet voor- als achter de schermen wordt een sfeer gecreëerd waarbij u zich thuis voelt.

Bowlen

Bowlen is het perfecte uitje voor elke leeftijd namelijk iedereen kan bowlen. Tevens biedt deze activiteit gezelligheid, maar vraagt ook om sportiviteit. Onder het genot van een drankje kunt u elkaars prestaties bewonderen en gezellig bijkletsen met uw familie of vrienden.

De Griethse Poort is sfeervol dankzij de 6 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar, aparte zitjes, een podium met poolbiljart, tafelvoetbal en een dartbord.

Het bowlen kunt u combineren met een hapje eten bij de Griethse Poort. U kunt kiezen voor plateservice gerechten. Het arrangement houdt in dat u en uw gezelschap 1 uur bowlen en kunnen kiezen uit vier menu’s. De menu’s waaruit u kunt kiezen zijn het schnitzelmenu, het satémenu, het spareribs menu en het biefstukmenu. Wilt u bowlen combineren met gourmetten? Geen enkel probleem, neem voor het bowlen of na 1 uur bowlen plaats aan tafel en geniet van het gourmetmenu. Tot slot kunt u kiezen voor het menu van het huis. Voorafgaand aan het bowlen of na 1 uur gebowld te hebben, kunt u genieten van een 3-gangen diner.

Bent u benieuwd naar de combinatie van bowlen & eten? Neem dan een kijkje op de website.

Kinderfeestjes

Niets is leuker dan bowlen met uw verjaardag. De Griethse Poort heeft verschillende arrangementen speciaal samengesteld voor kinderfeestjes.

Speel tijdens uw verjaardag met uw vrienden en/of vriendinnen Mad Games. Maak de leukste monsters en figuren. Neem het tegen elkaar op in de Battle of The Lane.

Kinderfeestje: vanaf 5 personen kunt u een kinderfeestje geven bij de Griethse Poort. Een uurtje bowlen en vervolgens genieten van frites met snack of een heerlijke pannenkoek. Bij het eten wordt een glas ranja geserveerd. Sluit het kinderfeestje af met een ijsje. De kinderen ontvangen ook nog een verrassing.

Cool feestje: het feestje kan plaatsvinden vanaf 6 personen. Neem het tegen uw vrienden en/of vriendinnen op tijdens een potje bowlen. Bij het arrangement zijn 2 drankjes en 2 hapjes inbegrepen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van de Griethse Poort op de website.

Locatie

De Griethse Poort
Oude Doesburgseweg 24
6901 HK Zevenaar
0316 – 523318
info@degriethsepoort.nl
www.degriethsepoort.nl