Menu
Accommodatie

Bed & Breakfast Huis Sevenaer

In een historisch pand aan de Markt 27 is de B&B op het landgoed Sevenaer met haar actieve kasteelboerderij gevestigd. De B&B ligt in het centrum van Zevenaar. De natuur, cultuur en rust van het landgoed komen hier samen met alles wat de B&B, het centrum en de streek te bieden hebben.

Kamers

De B&B telt 6 comfortabele kamers. Tevens is er een gemeenschappelijke ruimte met veranda en tuin. Op de begane grond is een rolstoel toegankelijke kamer. De veranda en de tuin zijn ook rolstoel toegankelijk. Op deze kamer zijn een mobiele douchestoel en toiletondersteuning met verhoging aanwezig.

De kamers die aan de voorzijde zijn gevestigd, kijken uit op de kerk met een fraaie doorkijk naar het centrum. Aan de achterzijde hebben de kamers uitzicht op het bos van het landgoed.

Elke kamer heeft zijn eigen karakter. Tevens beschikken de kamers over een boxspring, badkamer met douche, televisie, WiFi, koelkastje en koffie/theevoorziening. Drie kamers zijn voorzien van een pantry en een bad.

Centrum

In het centrum van Zevenaar kunt u diverse winkels, restaurants en cafés bezoeken. U kunt ook een bezoek brengen aan de bioscoop, het theater of het museum. In de B&B kunt u informatie verkrijgen over de horecagelegenheden, een rondleiding over het landgoed, deelname aan de stadswandeling of het huren van fietsen.

Omgeving

Zowel in de directe omgeving als de Liemers zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld. De routes leiden u bijvoorbeeld naar het Rijnstangengebied en Montferland.

Reserveren

Wilt u binnenkort overnachten in Bed & Breakfast Huis Sevenaer? Reserveer eenvoudig via de website een overnachting.

Locatie

Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Markt 27
6901 AH Zevenaar
06 – 10292987
contact@bbhuissevenaer.com
www.bbhuissevenaer.com