Menu
Accommodatie

Buitengoed de Panoven

Buitengoed de Panoven is een voormalige dakpan-steenfabriek uit 1850. De voormalige dakpan-steenfabriek is omgetoverd tot een goed bewaard industrieel erfgoed. Tevens kent de fabriek een unieke zigzagoven. Dit is de laatste zigzagoven van heel West Europa die nog in tact is gebleven. Op de Panoven werd tot 1924 vier producten gebakken namelijk dakpannen, tegels, drainagebuizen en bakstenen. Het hoofdproduct na 1924 is de ambachtelijke baksteen die wordt gebruikt voor de particuliere huizenmarkt.

Bent u op zoek naar een Bed & Breakfast of een groepsaccommodatie in de Liemers? Zoek dan niet langer, want bij Buitengoed de Panoven kunt u overnachten in een comfortkamer, natuurlodgekamer of in de groepsaccommodatie.

Comfortkamers & natuurlodgekamers

Alle kamers hebben een eigen ingang van buitenaf. U kunt hierdoor direct genieten van de prachtige omgeving. Kiest u ervoor om het industrieel erfgoed te ontdekken of kiest u toch liever voor het ontdekken van de rijke natuur die de Liemers te bieden heeft?

Comfortkamers: wilt u met een klein (zakelijk) gezelschap overnachten of bent u op zoek naar een sfeervolle overnachtingslocatie? Dan biedt de comfortkamer uitkomst! De kamers zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van een kleine kitchenette, televisie en modern sanitair. U kunt een ontbijt bijboeken. Reserveer eenvoudig online een comfortkamer.

Natuurlodgekamer: in het omliggende landschap op het voormalig terrein van de dakpan- en steenfabriek zijn de energiezuinige natuurlodgekamers volledig ingebed. U kunt op een authentieke wijze kennis maken met het erfgoed. Enkele natuurlodgekamers beschikken over tussendeuren in de slaapkamers. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. U kunt een ontbijt bijboeken.

Kunt u niet wachten om in een natuurlodgekamer te overnachten? Wacht dan niet langer en reserveer via de website een natuurlodgekamer.

Groepsaccommodaties

Buitengoed de Panoven heeft meerdere authentieke groepsaccommodaties. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor families, verenigingen, vriendengroepen of zakelijke groepen.

Grote Droogloods: de accommodatie is geschikt voor grote groepen van 50 tot 160 personen. Voldoende ruimte biedt de recreatieruimte om te recreëren met 160 personen. Tevens beschikt de accommodatie over een grote ingerichte horecakeuken, een ruime bar en een overdekte buiten zitruimte. Op de grasvelden kunnen activiteiten plaatsvinden.

De slaapruimtes bestaan uit meerpersoonsslaapkamers. Op de gang van de slaapvertrekken zijn de douches en sanitair gevestigd.

Nieuwe Paardenstal: deze accommodatie is geschikt voor een kleiner gezelschap namelijk 15 tot 25 personen. De Nieuwe Paardenstal is een moderne groepsaccommodatie. Ondanks de naam ligt de accommodatie in een voormalige droogloods.

In tegenstelling tot de Grote Droogloods is elke slaapkamer voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Tevens beschikt de accommodatie over een ruime keuken en een eigen buitenruimte.

Tot slot kunt u met een gezelschap tot 16 personen overnachten in de natuurlodges.

Locatie

Buitengoed de Panoven
Panovenweg 18
6905 DW Zevenaar
0316 – 523520
info@panoven.nl
www.panoven.nl