Menu
Afhalen en Bezorgen

Afhaalrestaurant Switie

Wist u dat afhaalrestaurant Switie het eerste Surinaamse, Javaanse en Hindoestaanse eet- en afhaalrestaurant in Zevenaar is? De gerechten worden op authentieke Surinaamse wijze bereid. Bij de bereiding worden traditionele verse ingrediënten gebruikt. De koks hebben de wijze van bereiding geleerd van uw ouders en grootouders.

Op nummer 1 bij Switie staat sfeer, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Switie is pas tevreden wanneer u blij bent.

Surinaamse keuken

De Surinaamse keuken is een mengelmoes van een groot aantal internationale keukens. Bij deze keukens kunt u denken aan de Hindoestaanse-, Creoolse-, Javaanse-, Chinese-, Joodse-, Portugese- en Indiase keuken. De bekende Surinaamse gerechten zijn ontstaan door het mengen van de keukens.

Menu

Bij afhaalrestaurant Switie bent u aan het juiste adres voor belegde broodjes, soepen, maaltijden, snacks en frisdranken. Echter, Surinaamse gerechten kunnen niet ontbreken op de menukaart. Switie biedt verschillende roti gerechten aan. Naast roti gerechten kunt u ook Indiase gerechten proeven bij Switie.

Bent u benieuwd welke gerechten op de menukaart staan? Bekijk de menukaart op de website.

Catering

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw feest of partij? Bij afhaalrestaurant Switie bent u aan het juiste adres! Om er een onvergetelijke dag van te maken, kunt u via het contactformulier uw wensen en ideeën met betrekking tot de catering doorgeven.

Bestellen

Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden thuis genieten van de specialiteiten van afhaalrestaurant Switie? De specialiteiten kunt u bestellen via de website. Het restaurant werkt samen met Thuisbezorgd.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van afhaalrestaurant Switie op de website.

Locatie

Afhaalrestaurant Switie
Markt 17a
6109 AG Zevenaar
0316 – 847593
contact@afhaalrestaurantswitie.nl
www.afhaalrestaurantswitie.nl