Menu
Afhalen en Bezorgen

Eathai

Bent u een liefhebber van de Thaise keuken? Eathai is het eerste Thaise afhaalrestaurant in Zevenaar. De Thaise koks bereiden met gevoel en liefde voor het vak traditionele gerechten. De gerechten worden gemaakt met verse groenten en Thaise kruiden.

Wist u dat de Thaise keuken van het afhaalrestaurant zeer rijk en gevarieerd is? U heeft namelijk keuze uit menu’s met vlees-, vis- of vegetarische gerechten.

Eathai biedt ook Thai To Go aan. Geniet thuis, onderweg of op kantoor van de gezonde gerechten uit de Thaise keuken.

Menu

Start uw diner met een soep of een salade. Kies een van de hoofdgerechten, visspecialiteiten of schotels. Maak het hoofdgerecht compleet met een van de bijgerechten of een salade. Sluit uw diner af met een voortreffelijk dessert.

Nieuwsgierig geworden naar de menukaart van Eathai? Neem een kijkje op de website.

Thai To Go

Het concept Thai To Go is ontwikkeld om thuis, op kantoor of onderweg te genieten van snelle gezonde gerechten uit de Thaise keuken. Op basis van de hoofdgerechten krijgt u een goed gevuld take away bakje met chopsticks of bestek. Alle hoofdgerechten van de kaart mag u kiezen.

De prijzen van Thai To Go variëren in prijs vanwege vlees of vis. Tevens wordt de prijs bepaald door witte rijst, gebakken rijst of mie.

Geef bij uw bestelling aan dat het gaat om een Thai To Go. Anders ontvangt u automatisch een standaard hoofdgerecht.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Eathai op de website.

Locatie

Eathai
Kerkstraat 12
6901 AB Zevenaar
0316 – 763776
info@eathai.nl
www.eathai.nl