Menu
Afhalen en Bezorgen / Slagerij

Schipper Vlees & BBQ

Het bedrijf is een samenvoeging van het bedrijf Schipper Vleeswaren en het bedrijf Bryan uw Vleeskoerier. Op 1 oktober 2015 hebben de bedrijven hun krachten gebundeld. Zowel Roel als Bryan zijn slagers pur sang. Beiden hebben zij een passie voor worst maken. De passie proeft u terug in de producten. Tevens maken de heren gebruik van hun slagerskwaliteiten voor het verzorgen van BBQ’s.

Vlees

Voor elk stuk vlees kunt u bij Schipper Vlees & BBQ terecht. Van rundergehakt tot kipfilet. Van kogelbiefstuk tot rookworst. Bekijk het ruime assortiment aan vlees op de website. Het vlees kunt u telefonisch of via de mail bestellen. Bovendien wordt het vlees bij u thuisbezorgd.

BBQ

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit doen met een compleet verzorgde bbq? Dan bent u bij Schipper Vlees & BBQ aan het juiste adres! Naast een compleet verzorgde bbq kunt u ook alleen het vlees bij het bedrijf bestellen. De bbq bestaat uit vlees van slagerskwaliteit en huisgemaakte producten.

Het vlees wordt met de hand gemarineerd en gekruid voor een perfecte smaak. Bij de bbq ontbreken de huisgemaakte BBQ worsten uit de eigen worstmakerij niet. Schipper Vlees & BBQ biedt een ruim assortiment aan BBQ pakketten aan. Er is ook aan de kids gedacht.

Nieuwsgierig geworden naar de BBQ pakketten? Neem dan een kijkje op de website.

Rookworstenactie

Wilt u geld inzamelen op een succesvolle manier? Neem deel aan de rookworstenactie en spek of ondersteun de kas. Rookworst is in het najaar een gewild artikel. Wist u dat de naam Schipper sinds 1960 al verbonden is met rookworst? Dagelijks produceert het bedrijf vanuit een ambachtelijke discipline en volgens oud familierecept rookworsten van hoge kwaliteit.

Relatief gemakkelijk kan de rookworstenactie worden opgezet. De vereniging zorgt voor de vrijwilligers die langs familie, vrienden, kennissen of buren gaan. Schipper Vlees & BBQ zorgt een intekenlijst. De intekenlijst wordt digitaal aangeleverd en kunt u zelf aanpassen. Tevens ontvangt u een flyer, een kaartje met daarop product specificatie en bewaar-/bereidingsadvies, verpakkingsmateriaal in de vorm van hemdtasje en niet te vergeten de rookworsten. Schipper Vlees & BBQ hanteert een interessante prijs, zodat u voor uw vereniging maximale winst kunt behalen.

Wilt u meer weten over de rookworstenactie? Bezoek dan de website.

Locatie

Schipper Vlees & BBQ
Celsiusstraat 1
6902 PV Zevenaar
0316 – 333833/ 06 – 53373099
info@schippervleesenbbq.nl
www.schippervleesenbbq.nl