Menu
Afhalen en Bezorgen / Bakkerij / Broodjeszaak

Bakker Bart

Het ondernemersstel en bakkers Joris en Saphira Bannink en het team heten u van harte welkom bij Bakker Bart aan de Marktstraat in Zevenaar. Bij Bakker Bart kunt u genieten van een heerlijke lunch, heeft u keuze uit een ruim assortiment aan traktaties en vers gebakken broden.

Al het lekkers wordt elke ochtend vroeg vers voor u gebakken en bereid. Wilt u zich laten verrassen? Kies uit het uitgebreide assortiment van zoete- en hartige snacks en ervaar een ware smaakbelevenis. Van een vers- en rijkelijk belegd broodje tot een warme panini. Van een superfrikandelbroodje tot een vers gebakken appelflap.

Bij Bakker Bart bent u aan het juiste adres voor een ontbijt, een vers gebakken tussendoortje, een lunch of een traktatie.

Ontbijt of lunch laten bezorgen

Het ontbijt assortiment van Bakker Bart Zevenaar bestaat uit drie cadeau bezorgontbijtjes. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, zoet- en hartig beleg en verse sinaasappelsap. Tevens biedt Bakker Bart Zevenaar een normaal bezorgontbijtje en een klein bezorgontbijtje aan. Deze ontbijtjes bestaan uit een belegd Bartje of mini Bartje, een croissantje met jam en verse jus d’orange.

Bent u benieuwd naar de bezorgontbijtjes? Bekijk dan de website.

Bakker Bart Zevenaar bezorgt naast de ontbijtjes ook heerlijke belegde broodjes. Bestel lunch voor op kantoor of thuis. Eenvoudig kunt u via de website aangeven welk beleg u wilt, het type broodje en of u extra beleg wenst. Bij de belegde broodjes heeft u keuze uit maar liefst 40 ingrediënten. Naast vers belegde broodjes kunt u kiezen voor een salade, tosti of een pizzastuk.

Bestellen

Wilt u thuis genieten van al het lekkers dat Bakker Bart te bieden heeft? Geen enkel probleem, via de website kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Van broden tot zoete- en hartige lekkernijen. Van salades tot traktaties. Uw bestelling kunt u bij Bakker Bart ophalen, maar uw bestelling kan ook worden thuisbezorgd.

Nieuwsgierig geworden naar het ruime assortiment van Bakker Bart? Neem dan een kijkje op de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Bakker Bart op de website.

Locatie

Bakker Bart
Marktstraat 7
6901 AK Zevenaar
0316 – 345625
www.bakkerbart.nl