Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

Asian Spoon

Asian Spoon wil u een ervaring aanbieden. Deze ervaring luidt als volgt: ‘het gezellige samenzijn, het genieten van smaken, sparren over het eten en het leven’. Waarom wil Asian Spoon deze ervaring voor u creëren? Vroeger kookte opa op de zondagmiddagen uitgebreid voor het gezin. De tafel stond vol met kleurrijke en smaakvolle groente-, vlees- en visgerechten. Het gezin sprak met elkaar over wat zij beleefd hadden en wat hun bezighield onder het genot van heerlijk eten.

Aziatische tapas

Een all-you-can-taste concept hanteert Asian Spoon. Geniet van de heerlijke Aziatische tapasgerechtjes. Per gang kunt u 3 gerechtjes per persoon bestellen. Van Japanse sushi tot Maleisische kipspiesjes.

Voor een vaste prijs kunt u genieten van meer dan 70 verschillende Aziatische tapas- en sushigerechtjes.

Tapasbox

Wilt u thuis genieten van een culinaire reis door zuidoost Azië? Bestel de Asian Spoon Tapasbox vanaf 2 personen via de website. De tapasbox kunt u afhalen of laten bezorgen.

Take away

Naast de tapasbox kunt u ook kiezen voor een meer traditionele maaltijd. Het team tovert elke dag verse (lokale) producten om tot Aziatische gerechtjes.

Bent u benieuwd welke gerechten kunt u bestellen? Neem dan een snel een kijkje op de website.

Catering

Asian Spoon kan op elke locatie u voorzien van heerlijke menu’s. Van simpele, laagdrempelige gerechten tot op maat samengestelde feestproeverijen. De gerechten en feestproeverijen worden gepresenteerd in chafing dishes met branders.

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk het aanbod op de website.

Reserveren

Wilt u verwend en verrast worden met Aziatische tapasgerechtjes en sushi? Wacht dan niet langer en reserveer uw tafeltje via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Asian Spoon op de website.

Locatie

Asian Spoon
Doesburgseweg 2
6902 PM Zevenaar
0316 – 370768
info@asianspoon.nl
www.asianspoon.nl