Menu
Afhalen en Bezorgen / Snack, pizza en döner

Cafetaria – Eetcafé Vondelhoek

Al jaren zijn de cafetaria en het eetcafé een begrip in Zevenaar. In 2018 vierden de huidige eigenaar en zijn team het 25-jarig bestaan. De geschiedenis van de cafetaria en het eetcafé gaat zelfs verder terug.

De cafetaria en het eetcafé bieden een ruim assortiment aan frites, snacks en broodjes van hoge kwaliteit aan. Er wordt gefrituurd in 100% plantaardige olie. Voor vegetariërs is er ook volop keus.

Assortiment

Naast de welbekende frites, snacks en broodjes biedt de Vondelhoek heerlijke burgers aan. Neem bijvoorbeeld de hawaïburger of een champignonburger. Specialiteiten van de cafetaria en het eetcafé zijn onder andere een halve haan en een broodje shoarma. Vegetariërs opgelet! De cafetaria en het eetcafé bieden een tal van snacks aan die speciaal voor u zijn uitgekozen.

Maak uw bezoek aan de cafetaria en het eetcafé compleet met een heerlijk softijsje of een milkshake. Tevens kunt u dranken en bekers saus bestellen bij de cafetaria en het eetcafé.

Eetcafé

Bij het eetcafé heeft u keuze uit een aantal menu’s. Thuis kunt u ook genieten van de menu’s. Bij de menu’s kunt u denken aan een frikandelmenu, een satémenu en een loempiamenu. Nieuwsgierig geworden naar de menu’s van het eetcafé? Bekijk de menu’s op de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Cafetaria – Eetcafé Vondelhoek op de website.

Locatie

Cafetaria – Eetcafé Vondelhoek
Vondelaan 31a
6901 MA Zevenaar
0316 – 333402
www.vondelhoek.nl