Menu
Lekker eten in Zevenaar

Eet-Lokaal

In het centrum van Zevenaar vindt u het Eet-Lokaal. Een horecazaak met een café, restaurant, drie zalen en historische binnentuin. Proef wat de regio de Liemers te bieden!

Bij deze horecazaak bent u aan het juiste adres voor koffie met gebak, lunch, diner of een borrel. Tevens kunt u gebruik maken van de vergaderzalen of de ruimtes afhuren voor uw bruiloft of feest.

Naast eten & drinken, vergaderen of feest vieren kunt u in het monumentale pand uit de 17e eeuw een kunsttentoonstelling bewonderen. De tentoonstellingen zijn wisselend, maar de kunst geeft een knipoog naar de Liemers.

Menu

Wist u dat de regio de Liemers veel heeft te bieden? Deze hoeveelheid kunt u proeven bij het Eet-Lokaal. Een grote hoeveelheid ingrediënten voor de gerechten komt van lokale boeren, tuinderijen en leveranciers. Het Eet-Lokaal heeft met deze partijen persoonlijk contact.

Naast koffie drinken, lunchen, dineren en borrelen kunt u bij het Eet-Lokaal genieten van een High Tea, High Wine of High Beer. De High Tea bestaat uit een warm hartig item, divers belegde sandwiches & buffelyoghurt en verschillende taartjes & scones met beleg. Bij de High Tea kunt u onbeperkt koffie of thee drinken.

De High Wine bestaat uit 3-gangen met bijpassende wijnen. Zowel hartige- als zoete gerechten worden geserveerd tijdens de High Wine. De High Beer verschilt weinig van de High Wine in de zin van de gerechten. Echter, er wordt geen wijn maar bier geserveerd. Nieuwsgierig geworden naar de High Tea, High Wine of High Beer? Neem dan een kijkje op de website.

Filmhuis Zevenaar & Eet-Lokaal

Wilt u samen met uw partner, vrienden of familie een complete, gezellige en smaakvolle middag of avond uit? Wacht dan niet langer en reserveer één van de twee arrangementen.

Lunch & Film: geniet na de Eet-Totaal lunchplank van een martineevoorstelling bij Filmhuis Zevenaar.

Diner & Film: voorafgaand aan de film geniet u samen met uw gezelschap bij het Eet-Lokaal van het dagelijks wisselend Eet-Totaal Hoofdgerecht. Hierbij heeft u de keuze uit vis, vlees en vegetarisch. Tegen een meerprijs kan een voorgerecht, dessert of ander hoofdgerecht besteld worden.

Wilt u meer weten over deze twee fantastische arrangementen? Bezoek dan de website.

Groepen

Op de meest historische plek van Zevenaar kunt u samen met uw gezelschap genieten van een gezellige en sfeervolle bijeenkomst. De diverse ruimtes zijn geschikt voor besloten groepen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, afscheidsreceptie, baby shower, vergadering of teambuilding dag. Tijdens de bijeenkomst kunnen verschillende menu’s worden geserveerd zoals lunch, walking dinner hapjes of een High Tea.

Trouwen

Bent u op zoek naar een trouwlocatie? Bij het Eet-Lokaal kunt u elkaar het JA-woord geven in bijzijn van uw dierbaren. Het Eet-Lokaal is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Zevenaar.

Geef jullie wensen door aan het Eet-Lokaal. Het Eet-Lokaal zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Het Eet-Lokaal beschikt over diverse sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor jullie trouwdag van receptie tot een feestavond.

Bent u benieuwd naar de diverse sfeervolle ruimtes? Bekijk de ruimtes op www.eet-lokaal.com.

Reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer uw tafeltje via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van het Eet-Lokaal op de website.

Locatie

Eet-Lokaal
Markt/Wittenburgstraat 25
6901 AH Zevenaar
0316 – 242409
info@eet-lokaal.com
www.eet-lokaal.com