Menu
Restaurant

De Revolutie

Al jaren is De Revolutie in Zevenaar een begrip in Gelderland en verre omstreken. De Revolutie is een populaire ontmoetingsplaats vanwege de Latijns-Amerikaanse sfeer, muziek en de verrassende gerechten.

Lunchen

Dagelijks kunt u bij De Revolutie lunchen tot 16:30 uur. De lunchkaart bestaat uit panini’s, clubsandwiches, uitsmijters, soepen en salades. Tevens kent de lunchkaart lekkere lunchgerechten. Bij deze gerechten kunt u denken aan nacho’s, kroketten op brood of een broodplankje. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten zoals een tosti, tomatensoep en een snack met friet & appelmoes.

Dineren

Bij de Revolutie kunt u kiezen voor een voor-, hoofd- en nagerecht, maar ook voor verrukkelijke tapas. Voor de tapas geldt dat u kunt kiezen voor een 2-gangen tapas menu (voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht) of een 3-gangen tapas menu. Bij de tapas heeft u keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

De Revolutie biedt ook Latijns-Amerikaanse gerechten aan. Kiest u voor fajita’s of voor de enchilada’s? Bij de fajita’s heeft u keuze uit vlees, vis en vegetarisch. In tegenstelling tot de fajita’s heeft u bij de enchilada’s keuze uit vlees of vegetarisch.

Activiteiten

Feesten & partijen: bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie voor uw feest of partij? Dan bent u bij de Revolutie aan het juiste adres! De Revolutie verzorgt vanaf 25 personen standaard buffetten en luxe buffetten. Tevens kunt u ook kiezen om feesthapjes te laten serveren tijdens uw feest of partij. Bent u benieuwd naar de buffetten? Neem dan een kijkje op de website.

High Tea: geniet samen met uw partner, vrienden of familie van een heerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit een mix van zoete en hartige lekkernijen. Bij de High Tea kunt u onbeperkt thee drinken en krijgt u een glas verse jus d’orange.

Bruiloften: wist u dat De Revolutie een officiële trouwlocatie is? Het team van de Revolutie wilt u een onvergetelijke bruiloft bezorgen. De akoetische band THE TRIBUTES kan live op jullie ceremonie liedjes spelen waar jullie herrinneringen aan hebben. Tevens kunnen jullie THE TRIBUTES boeken voor jullie feest. De band speelt zowel lovesongs als uptempo nummers.

Reserveren

Wilt u zich laten verrassen door de heerlijke gerechten en cocktails? Reserveer dan nu een tafeltje via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van De Revolutie op www.derevolutiezevenaar.nl.

Locatie

De Revolutie
Markt 4
6901 AE Zevenaar
0316 – 344044
info@derevolutiezevenaar.nl
www.derevolutiezevenaar.nl