Menu
Restaurant

Grandcafé de Markt

De ingerichte Engelse Pub Westminster Abbey is de perfecte locatie voor een alcoholische versnapering en een goed gesprek. De pub heeft een aangename sfeer dankzij de subtiele verlichting, pelszachte lederen fauteuils, banken en rustgevende achtergrondmuziek.

Lunchen

De lunchkaart bestaat uit diverse gerechten waar u uw vingers bij zult aflikken. Kies u voor een huisgemaakte soep of een uitsmijter? Of wordt het toch misschien een rijkgevulde salade? De lunchkaart biedt ook kleine warme gerechten aan zoals ambachtelijke kroketten op vloerbrood. Naast de diverse broodjes kunt u kiezen voor een tosti of een panini.

Dineren

Start u uw diner met een mandje stokbrood, champignon gratin of een rundercarpaccio? Of kiest u toch liever voor een huisgemaakte soep? Bij de hoofdgerechten heeft u keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Maak uw diner compleet met een heerlijk dessert.

Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Het kindermenu bestaat uit een snack met frites, mayonaise en appelmoes. Bovendien biedt het grandcafé het Sevenaeren Menu aan voor een vast bedrag. Het menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Terras

In de zomermaanden kunt u goed vertoeven op het ruime en verwarmde terras. Op het terras kunt u gerechten kiezen van de grote kaart.

Reserveren

Kunt u niet wachten om te lunchen of te dineren bij Grandcafé de Markt? Reserveer dan nu via de website een tafeltje.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Grandcafé de Markt op de website.

Locatie

Grandcafé de Markt
Markt 3
6901 AE Zevenaar
0316 – 343800
info@grandcafedemarkt.nl
www.grandcafedemarkt.nl