Menu
Bioscoop

Filmhuis Zevenaar

In 1979 is het filmhuis opgericht. Samen met ander cultuur- en welzijnsorganisaties is het filmhuis sinds april 2020 gehuisvest in de Turmac Cultuurfabriek. Het filmhuis beschikt over twee zalen met 4K-beeldprojectie. Een optimale filmbeleving wordt verzorgd dankzij de 4K-beeldprojectie en het Dolby-geluid.

Films

De kern van de programmering is film in de meest brede zin van het woord. Van een klassieker tot een kinderfilm. Van retrospectief tot een documentaire. Het filmhuis kan dit alleen bereiken door doelgericht te zijn in de inzet van films, films te laten aansluiten bij de actualiteit, zich breed te oriënteren op het filmaanbod, meerdere doelgroepen bereiken en alternatieve content in te zetten.

Agenda

Bekijk de agenda op de website om te zien welke voorstellingen binnenkort worden vertoond in het filmhuis. Naast het vertonen van films vinden er regelmatig podiumvoorstellingen plaats. Bent u benieuwd welke podiumvoorstelling binnenkort op de agenda staat? Bezoek dan de website.

Verhuur

Wilt u feest vieren of een bedrijfspresentatie geven in een andere ruimte dan gewoonlijk? Bekijk de opties van het filmhuis. In de Turmac Cultuurfabriek zijn twee sfeervolle zalen uitgerust met 4K-beeldprojectie. Beide zalen bieden ruimte voor 54 personen. Wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem via de mail contact op met het filmhuis.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Filmhuis Zevenaar op de website.

Locatie

Filmhuis Zevenaar
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar
0316 – 344250
info@filmhuiszevenaar.nl
www.filmhuiszevenaar.nl