Menu
Bioscoop

Movie Unlimited

In 2002 is Movie Unlimited Zevenaar geopend aan het gezellige horecaplein aan de rand van het centrum van Zevenaar. De bioscoop beschikt over drie ruime bioscoopzalen. Elke zaal beschikt over V.I.P. seats.

Servicebioscoop

Movie Unlimited is een servicebioscoop. Een servicebioscoop wil zeggen dat een bezoeker tijdens de film een hapje en/of een drankje kan bestellen. Tevens biedt de bioscoop persoonlijke service aan. De bioscoop biedt u de ultieme mix. De mix bestaat uit lekkere stoelen, maximale beenruimte, wandvullende doeken, 7 kanaals Dolby Digital geluid en uiteraard gezelligheid.

Rode drukknop

Voor uw stoel heeft u een tafeltje met daarop een rode drukknop. Druk op de knop en een servicemedewerker neemt tijdens de film uw bestelling op. U kunt kiezen uit diverse hapjes en drankjes. Met uitzondering van de specials en de kindervoorstellingen worden alle voorstellingen vertoond zonder pauze.

Films

In de bioscoop draaien films van verschillende genres. De genres die worden vertoond in de bioscoop zijn actie, animatie, avontuur, comedy, drama, familiefilm, fantasy, musical, sciencefiction en thriller.

Bent u van plan binnenkort een bezoek aan de bioscoop te brengen? Bekijk op de website welke films nu worden gedraaid en welke films worden verwacht.

Specials

De bioscoop kent drie soorten specials. Een special is Ladies Night. Movie Unlimited vertoont elke maand een film die tijdens de Ladies Night alleen te zien is voor dames. Tijdens deze avond zijn er gastbedrijven aanwezig. U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje. Tevens ontvangt u een goed gevulde goodiebag. De avond start met het surpriseprogramma en aansluitend volgt de film.

Benieuwd wanneer Ladies Night plaatsvindt? Bekijk dan de website.

Niet alleen voor de dames wordt er een speciale avond georganiseerd. Voor de heren is er een Men’s Night. Bekijk samen met uw vrienden de nieuwste en spannendste film tijdens Men’s Night. Kunt u niet wachten om samen met uw vrienden naar de bioscoop te gaan? Bekijk snel op de website wanneer Men’s Night plaatsvindt.

Voor de kleinste bezoekers (3 tot 6 jaar) vertoont Movie Unlimited tijdens de Kleuterbios de leukste kinderfilms. De kinderen staan centraal bij de voorstellingen. Het geluid staat wat zachter en het licht gaat niet helemaal uit. Elk kind ontvangt een kleurplaat en een diploma filmkijken. De entreeprijs is inclusief een kidsbox voor de kids en een kop koffie of thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders. Staat u te popelen om met uw kind of kinderen naar de Kleuterbios te gaan? Bezoek dan de website en kijk welke films op de agenda staan.

Arrangementen

Wilt u samen met uw geliefde genieten van een volledig verzorgde avondje uit? Breng samen met uw geliefde een bezoek aan de bioscoop. Kruip met het Love arrangement tegen elkaar aan in de Love seats terwijl u geniet van de voorstelling. Tijdens de voorstelling kunt u genieten van een drankje.

Heeft u altijd al eens een V.I.P willen zijn? Grijp dan nu uw kans en reserveer het V.I.P. arrangement. Bekijk als V.I.P. vanaf de beste plaats in de zaal de voorstelling en geniet van een heerlijk drankje.

Beleef met het Bios & Diner arrangement een complete avond uit! Geniet eerst van een 3-gangen keuzemenu en zak daarna onderuit in een bioscoopstoel bij een film naar keuze. Zowel bij het restaurant als de bioscoop reserveert u. Bij het restaurant betaalt u het volledige bedrag. Na genoten te hebben van een 3-gangen keuzemenu ontvangt u een bioscoopbon. Deze bon kunt u inleveren aan de kassa voor een filmticket.

Kids

Vier uw verjaardag in de bioscoop. Kom samen met uw vrienden en/of vriendinnen naar de bioscoop en maak jouw verjaardag tot een waar feest. Er zijn twee arrangementen samengesteld die zorgen voor een spetterend filmfeest. Bekijk de arrangementen op de website.

Wilt u tijdens de kinderfilm lekker smikkelen? Kies dan voor de Kids Combi. Bekijk de allerleukste kinderfilm onder het genot van een goed gevulde KidsBox.

Een bezoek aan de bioscoop is niet compleet zonder iets lekkers. Movie Unlimited heeft speciaal voor tieners tot en met 15 jaar een Tiener Tray Combi samengesteld. De Tiener Tray Combi bestaat uit een filmticket voor een 2D-film en u heeft de keuze uit een kleine beker zoete- of zoute popcorn & keuze uit een kleine beker Coca Cola (Zero), Fanta, Sprite of Fuze Tea Sparkling.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Movie Unlimited op de website.

Locatie

Movie Unlimited
Markt 8
6901 AE Zevenaar
0316 – 342000
klantenservice@mubioscopen.nl
www.zevenaar.movieunlimitedbioscopen.nl