Menu
Restaurant

Grand Café Zeven

In het hartje van Zevenaar vindt u het grandcafé. Het grandcafé is de ideale plek voor een koffie-, lunch-, diner- of borrelgelegenheid. Op mooie zonnige dagen kunt u voor de deur van het grandcafé plaatsnemen op het grote terras.

We love food!

Grand Café Zeven houdt van eten! Door het ruime aanbod aan gerechten biedt het grandcafé voor ieder wat wils. Van vis tot vlees, maar u kunt ook op de vegetarische tour gaan. Van hartig tot zoet.

De lunchkaart bestaat uit soepen, salades, croques, club sandwiches, uitsmijters, warme gerechten en lunch specials. Voorbeelden van lunch specials zijn brie uit de oven en spicy chicken.

Uw diner kunt u starten met een van de voorgerechten of een soep. Kiest u voor een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht? Tevens kunt u kiezen voor het keuzemenu. Het keuzemenu bestaat uit 3 gangen en staat voor een ware smaakbeleving.

Coffee heaven

De lekkerste koffie van Douwe Egberts wordt geserveerd in het grandcafé. Kiest u voor een cappuccino of voor een van de Special Coffees? Geniet van uw koffiemoment met een heerlijk stuk gebak.

Reserveren

Wilt u binnenkort lunchen, dineren of borrelen bij het grandcafé? Wacht dan niet langer en maak een reservering via de website.

Locatie

Grand Café Zeven
Markt 69
6901 AJ Zevenaar
0316 – 525722
www.grandcafezeven.nl