Menu
Restaurant

Thoen & Thans

Het restaurant ligt naast de alom bekende St. Martinuskerk. Wist u dat deze plek al sinds 1742 een onderkomen is voor gasten? Herberg de Pelikaan stond eerst op deze plek. Net voor de Tweede Wereldoorlog is de herberg afgebrand. Het oude deel van het pand heeft meneer Wieleman gebouwd.

Vanaf die tijd tot 2015 heeft de familie Wieleman in het pand gewoond en gewerkt. De dochter van opa Wieleman heeft samen met haar man Jan van Kempen vele jaren een florerende horecazaak gerund. De familie Reijmer heeft het pand gekocht en verbouwd tot wat het nu is.

Het pand draagt een hele geschiedenis met mooie verhalen van Thoen. De familie Reijmer heeft met de verbouwing het gebracht naar Thans.

Restaurant

Veelal zijn de gerechten op de kaart gebaseerd op het Thans, maar met een knipoog naar het Thoen. Het restaurant biedt naast de a la carte kaart een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu aan. De verrassingsmenu’s dient u zeker een keer te proberen. Het keukenteam zal u verrassen en versteld doen staan.

Menu

Na een heerlijke wandeling of fietstocht door Zevenaar en omgeving kunt u bij Thoen & Thans genieten van een kop koffie of thee met gebak of een heerlijke lunch. Wilt u zich laten verrassen door het keukenteam? Kies dan voor de 2- of 3-gangen verrassingslunch. Als lunch kunt u ook kiezen voor een lunchsalade, Klompenpad lunch of een open tosti.

Bij het restaurant bent u niet alleen aan het juiste adres voor verrassingsmenu’s. U kunt ook kiezen voor het 3-gangen keuzemenu. Tevens kunt u voor-, hoofd- en nagerechten kiezen van de a la carte kaart. Voor de (aller) kleinsten is er een speciaal kindermenu. Het kindermenu bestaat uit soep, snack of vis met friet en ijs.

Luid het weekend samen met uw partner, familie, vrienden of collega’s in met een borrel bij Thoen & Thans. Bij de borrel kunnen snacks niet ontbreken. Kiest u voor plateau de Liemers of toch voor bittergarnituur?

Wandelen & vergaderen

Wilt u effectief vergaderen in corona-tijd? Kies dan voor de benenwagen. De benenwagen is niet alleen gezond, maar leidt in de meeste gevallen tot de beste ideeën. In de buurt van het restaurant kunt u genieten van de rijke natuur. Begin of sluit de vergadering af met een kop koffie en/of huisgemaakt broodje.

U kunt wandelen in de omgeving rondom Oud-Zevenaar. Het gebied is rijk aan wandelroutes zoals het Klompenpad en het Mooye Ommetje.

Vergaderen

Thoen & Thans is de perfecte accommodatie voor vergaderingen en prestaties. Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor vergaderarrangementen. Tijdens de pauze kunt u de omgeving verkennen met een wandeling door de natuur van de Gelderse Waard. In overleg met u zorgt het restaurant voor een representatieve ontvangst, de juiste zaalindeling, audiovisuele middelen en goed verloop van de vergadering.

Bent u benieuwd welke vergaderarrangementen Thoen & Thans aanbiedt? Neem dan een kijkje op de website.

Zaal

Bent u op zoek naar een zaal waar uw feest of partij kan plaatsvinden? Bij Thoen & Thans bent u aan het juiste adres voor feesten & partijen. Tijdens het feest of de partij kan een buffet worden geserveerd. Bekijk het ruime aanbod aan buffetten op de website.

Bij Thoen & Thans kunnen jullie in het bijzijn van jullie dierbaren trouwen. Het terras kan het decor vormen voor de ceremonie. Tevens ligt het terras op verschillende hoogten. Hierdoor kan het bruidspaar als het ware op het podium trouwen. Thoen & Thans werkt samen met een aantal partners om de aankleding en decoratie van jullie bruiloft te verzorgen.

Reserveren

Wilt u zich binnenkort in de watten laten leggen of verrassen? Reserveer dan nu via de website een tafeltje voor u en uw gezelschap.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Thoen & Thans op www.thoen-thans.nl.

Locatie

Thoen & Thans
Kerkweg 10
6905 AW Oud-Zevenaar
0316 – 745577
info@thoen-thans.nl
www.thoen-thans.nl