Menu
Chocolaterie

IJssalon & Chocolaterie Pisa

In het Chocolab wordt het ambachtsproduct chocolade gemaakt. Bij de bereiding van de chocolade worden de beste ingrediënten gebruikt. De ingrediënten worden kritisch gekozen. Het team van het Chocolab werkt alleen met de beste, zuiverste en eerlijkste ingrediënten. Tevens zullen zij nooit concessies doen aan de kwaliteit.

Een groot chocolade assortiment wordt getoond in de winkel. Mocht u op zoek zijn naar een gepersonaliseerd cadeau, een relatiegeschenk of andere chocolade dan kan het team van het Chocolab dit voor u creëren. Wilt u dat het team van het Chocolab met u meedenkt? Neem telefonisch of via de mail contact op met het Chocolab.

Chocoladeworkshop

Chocoladeliefhebbers opgelet! Heeft u altijd al eens uw eigen chocolade willen maken? Het team van Pisa vertelt u graag de kneepjes van het vak.

Tijdens de workshop werkt u in het Chocolab en bent u van alle gemakken voorzien. De workshop start met een kop koffie of thee met een lekkernij. Vervolgens krijgt u een korte uitleg over chocolade en de ingrediënten. Hierna gaat u aan de slag. Kies uw eigen smaken en vulling en ga aan de slag. Zorg voor een mooie versiering. Het leukste moment van de workshop breekt aan, namelijk het proeven! Bovendien krijgt u de zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

Wacht niet langer en maak telefonisch of via de mail een afspraak voor de chocoladeworkshop.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van IJssalon & Chocolaterie Pisa op de website.

Locatie

IJssalon & Chocolaterie Pisa
Markt 67
6901 AJ Zevenaar
0316 – 782555
info@ijssalonpisa.nl
www.ijssalonpisa.nl