Menu
Afhalen en Bezorgen / Slagerij

Slagerij Gerritschen

Wist u dat de slagersfamilie Gerritschen al bijna meer dan 100 jaar actief is in de slagerij? De slagerij wil hun klanten in de Liemers voorzien van een smakelijk en voedselveilig vlees en vleeswaren.

Kwaliteit en smaak van het vlees en de vleeswaren staan hoog in het vaandel bij de ambachtelijke slagerij-worstmakerij Franz Gerritschen. In de eigen slagerij/worstmakerij vindt de volledige verwerking van zowel runderen als varkens plaats.

Bij het selecteren focust eigenaar Franz zich sterk op de gehele verwerking van de dieren. Hieronder wordt verstaan de zoutmakerij, worstmakerij, maaltijdbereiding en de verkoop van vlees. In de selectie staan de gezondheid, leeftijd, bevleesheid, vetheid en de kleur van het vlees voorop.

Webshop

Slagerij-worstmakerij Franz Gerritschen biedt op de website een ruim assortiment aan producten aan. Wilt u binnenkort de barbecue aansteken en bent u op zoek naar een geschikt barbecue pakket? Dan bent u bij de slagerij-worstmakerij aan het juiste adres! U kunt een compleet barbecue pakket bestellen. Onder compleet wordt verstaan het vlees, salades, een barbecue, briketten en zelfs een chef of bediening.

Heeft u altijd al eens exclusief vlees willen proeven? Grijp dan nu uw kans, de slagerij-worstmakerij biedt diverse soorten exclusief vlees aan. Bij exclusief vlees kunt u denken aan brisket of een lamsrack.

Bent u binnenkort jarig of heeft u iets anders om te vieren? Maak uw feest compleet met een van de heerlijke vleespakketten. Naast vleespakketten zijn er diverse geschenkpakketten verkrijgbaar.

Bent u benieuwd naar het ruime assortiment aan producten? Neem dan een kijkje op de website.

Bezorgen

In de Liemers en omgeving bezorgt de slagerij-worstmakerij met liefde uw bestelde vlees en/of vleeswaren. Bent u benieuwd of de slagerij-worstmakerij bij u bezorgd? Vul op de website uw postcode in en zie gelijk wat de bezorgkosten zijn.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Slagerij Gerritschen op de website.

Locatie

Slagerij Gerritschen
Didamsestraat 3
6901 HA Zevenaar
0316 – 523519
info@slagerijgerritschen.nl
www.slagerijgerritschen.nl