Menu
Afhalen en Bezorgen / Bakkerij

Bakkerij Godschalk

Op ambachtelijke wijze wordt het brood en banket bereid in de bakkerij. In de winkel worden de kwaliteitsproducten verkocht. De kwaliteitsproducten worden in de lunchroom geserveerd.

De bakkerij gelooft dat zij vanuit een pure basis de meest geweldige resultaten kunnen bereiken. Tevens ambieert de bakkerij door duurzaam in ontwikkeling te zijn om zowel mens als product elke keer weer te laten schitteren vanuit een eigen unieke waarde.

De bakkerij

In 1901 is de bakkerij opgericht in Zevenaar. Sinds 2001 draagt de bakkerij het predicaat bij Koninklijke beschikking hofleverancier. Bovendien is de bakkerij aangesloten bij het Patisserie College.

Elke dag worden in de banketbakkerij de lekkerste taarten, gebak en chocolade gemaakt. In de broodbakkerij worden de broden en broodjes op ambachtelijke wijze gebakken. Tevens biedt de bakkerij ontbijtservice en belegde broodjes aan.

Ontbijtservice

Wie wilt dat nou niet. Wakker worden met vers ontbijtje. Het ontbijt wordt gemaakt met de beste- en natuurlijke ingrediënten. De ontbijtservice bestaat uit een goed gevuld plateau met zowel verse harde- als zachte broodjes, een zoetbroodje, een beschuitje, een plak ontbijtkoek, hartig- en zoet beleg, gekookt ei, verse jus d’orange, koffie, fruit en een doosje chocolade.

Bestel de ontbijtservice via de website en de ontbijtservice staat binnenkort voor uw deur.

Belegde broodjes

Een lunch bij de bakkerij staat voor ambacht, kwaliteit en de beste ingrediënten. Via de website kunt u eenvoudig een lunch bestellen voor op kantoor. De lunch is altijd vers en wordt bereid met lokale producten.

Bestellen

Bakkerij Godschalk biedt een ruim assortiment aan. Van broden tot harde- en zachte broodjes. Van gebakjes tot aan taarten. Hartige- en zoete producten, maar ook chocolade. Het assortiment biedt voor ieder wat wils. Tevens biedt de bakkerij geschenkpakketten aan. Bovendien zijn er rondom feestdagen diverse lekkernijen die behoren tot die feestdag verkrijgbaar.

Nieuwsgierig geworden naar het ruime assortiment? Bekijk de website en wie weet loopt u straks met een tas vol lekkers naar buiten. Uw bestelling kunt u ophalen in de winkel, maar kan ook worden thuisbezorgd.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Bakkerij Godschalk op de website.

Locatie

Bakkerij Godschalk
Raadhuisplein 6
6901 GN Zevenaar
0316 – 523202
info@bakkerijgodschalk.nl
www.bakkerijgodschalk.nl

Bakkerij Godschalk
Muldershof 36
6901 GZ Zevenaar
0316 – 533956
info@bakkerijgodschalk.nl
www.bakkerijgodschalk.nl