Menu
Streekproducten

Landwinkel Zevenaar

Via de Landwinkel coöperatie werkt Landwinkel Zevenaar direct samen met fruittelers, melkveehouders en vlees veehouders uit heel het land. De landwinkel kan hierdoor een ruim assortiment aan bijzondere streekproducten uit de regio Zevenaar aanbieden.

Streekproducten

Bij de landwinkel vindt u het lekkerste fruit dat rechtstreeks van de teler uit de buurt komt. Appels en peren zijn het gehele jaar door te verkrijgen in de landwinkel. Afhankelijk van het seizoen zijn er aardbeien, frambozen, bramen en kersen te koop. Tevens kunt u kiezen uit het brede assortiment aan 100% fruit- en groentesappen. Bovendien kunt u bij de landwinkel vruchtsiropen, jams, vruchtensausen, stropen, appelchips, appelmoes, appeltaart vulling en fruitdippers kopen.

Naast fruit bent u bij de landwinkel aan het juiste adres voor boerenkaas. De boerenkazen komen van de kaasboerderij Wennink uit Lievelde. De kaasboerderij gebruikt rauwe melk voor de kaas. Tevens pasteuriseren zij niet en verwerken zij de melk rauw. Hierdoor blijven de fijne aroma’s behouden en kunt u de heerlijke kaas proeven. De landwinkel verkoopt diverse soorten kazen waaronder kruidenkazen, geitenkaas en schapenkaas.

U vindt in de landwinkel een uitgebreid assortiment ganzenvlees van Hollands Wild. Hollands Wild werkt samen met jagers, vissers en wildplukkers. Hierdoor krijgt u het beste uit de Hollandse natuur op uw bord. Boerderij Dykhoeve laat de dieren leven zoals het hoort: buiten in alle vrijheid en gezondheid. Een eerlijk en smaakvol stukje vlees krijgt u op uw bord, doordat de dieren veel konden bewegen, afwisselende voeding kregen en ontspannen konden leven. In het buitengebied van Zevenaar ligt de buffelboerderij. Het buffelvlees is rijk van smaak en heeft een opvallend laag cholesterol- en caloriegehalte.

Ten slotte zijn in de landwinkel boerendelicatessen verkrijgbaar. Elk product heeft een bijzonder verhaal en is veelal op de boerderij bereid. Bij de boerendelicatessen kunt u denken aan scharrelroom, boerenjongens- en meisjes, boerenkaas, vruchtensap, saladekaas, boerenbok, zonnekersenwijn, boerenblond, boerenwitte en boerenhoppe.

Cadeaupakketten

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend, een vriendin of een familielid? Zoek dan niet langer, want de landwinkel biedt diverse pakketten aan. De producten in de pakketten komen van Hollandse bodem. In de pakketten zit onder andere een stuk echte boerenkaas en fruitdelicatessen. Wilt u een pakket op maat? De landwinkel helpt u graag bij het samenstellen van uw pakket.

Bent u benieuwd naar de cadeaupakketten? Neem dan een kijkje op de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Landwinkel Zevenaar op de website.

Locatie

Landwinkel Zevenaar
Pannerdenseweg 8a
6905 SE Zevenaar
0316 – 333538
www.landwinkelzevenaar.nl