Menu
Slagerij

Slagerij Appie van Uum

Al sinds 2005 is Slagerij Appie van Uum een begrip in Zevenaar en omstreken. Het is een begrip vanwege de ruim 40 jaar ervaring en de vakbekwame personeelsleden binnen de slagerij.

Wist u dat de eigen worstmakerij een grote aantrekkingskracht heeft? Klanten uit de wijde omgeving komen naar de slagerij toe voor de lever-, rook- en grillworst. De traditionele balkenbrij uit eigen keuken is bij de meeste klanten ook geliefd.

Appie van Uum kiest wekelijks bij de veehouders de varkens en koeien uit die vervolgens naar de slachterij gaan. Uiteindelijk komen de varkens en koeien bij de slagerij. De eigenaar gaat tot het uiterste voor een goed product. Appie van Uum heeft samen met zijn team de uitdaging om de producten zo lekker en mooi mogelijk aan u te presenteren.

Vers vlees

Ten alle tijden kunt u bij de slagerij terecht voor een stuk vers vlees. De meeste stukken vlees kunnen op maat voor u worden afgesneden. Stukken vlees waar u onder andere uit kunt kiezen zijn stoofvlees, sukade, bloemstuk en braadvlees.

Vleeswaren

De slagerij kent een ruim assortiment aan vleeswaren. Hierdoor kunt u uw boterham telkens weer beleggen met andere vleeswaren. De vleeswaren worden in eigen keuken bereid. Kiest u voor de ambachtelijke plakjes achterham of toch liever voor het heel dun gesneden runderrookvlees?

Panklaar artikelen

Heeft u niet al te veel tijd om te koken? Geen enkel probleem, de slagerij biedt een ruim assortiment aan panklare artikelen aan. U vindt vast en zeker een stukje vlees voor uw maaltijd. Het vlees is volledig bereid met onder andere kruiden en/of paneermeel. Binnen 8 à 10 minuten heeft u een heerlijk stukje vlees op uw bord liggen.

Maaltijden

Bent u op zoek naar een snelle maaltijd? Dan bent u bij Slagerij Appie van Uum aan het juiste adres! Volgens eigen recept zijn de maaltijden bereid. Bovendien worden de maaltijden bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten. U hoeft slechts de maaltijd alleen nog op te warmen.

Salades

Bij de slagerij bent u aan het juiste adres voor salades voor uw toastjes. De salades komen allemaal uit eigen keuken. Voor de rundvlees salade geldt dat deze salade ook op gewenst gewicht geleverd kan worden. De salades kunt u proeven op toastjes, maar ook op brood.

Cadeaus

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? De slagerij biedt originele cadeaus aan voor een verjaardag, jubileum of om een dierbare te verwennen. Kies bijvoorbeeld voor een Abraham of een Sarah voor een 50-jarige of een cadeaubon. U kunt ook een vleespakket laten samenstellen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Slagerij Appie van Uum op de website.

Locatie

Slagerij Appie van Uum
Didamsestraat 16
6901 HC Zevenaar
0316 – 523125
info@slagerijappievanuum.nl
www.slagerijappievanuum.nl