Menu
Afhalen en Bezorgen / Snack, pizza en döner

Snackbar Stegeslag

In Zevenaar en omstreken is de snackbar een begrip. De snackbar biedt een ruim assortiment aan. Van broodjes tot aan salades. Van diverse snacks tot aan plates. U kunt de gerechten afhalen bij de snackbar, maar ook nuttigen bij de snackbar. Neem plaats in de gezellige zitgelegenheid.

Assortiment

Wist u dat het assortiment aan snacks en fastservice producten van de snackbar origineel, onderscheidend en spraakmakend is? Bij de snacks kunt u denken aan de welbekende snacks, maar vergeet niet de kikastick, de knakworst en het lihanboutje. De plates waar u uit kunt kiezen zijn diverse soorten schnitzels met frites of een uitsmijter belegd met verse ingrediënten.

Naast snacks en plates kunt u ook kiezen voor een broodje. Kiest u voor een koud- of warm belegde broodje? Bij de koud belegde broodjes heeft u onder andere keuze uit rosbief, tartaar en gezond. Kiest u voor een broodje kroket of toch liever voor een broodje warm vlees?

Bent u een liefhebber van hamburgers? Dan bent u bij Snackbar Stegeslag aan het juiste adres! De snackbar biedt diverse burgers aan zoals een kipburger en een boerenburger. Voor de kinderen is er een kinderboxmenu samengesteld. Bij het kinderboxmenu heeft u keuze uit kipnuggets, bitterballen of een frikandel. Tevens kunt u kiezen voor chocomel, fristi of een kleine milkshake. Bovendien bestaat het kinderboxmenu uit een kinderfrietje, mayonaise en een verrassing.

Maak uw bezoek aan de snackbar compleet met een milkshake of een softijsje.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Snackbar Stegeslag op de website.

Locatie

Snackbar Stegeslag
Spaansmaat 6-8
6903 DJ Zevenaar
0316 – 527661
info@snackbarstegeslag.nl
www.snackbarstegeslag.nl