Menu
Snack, pizza en döner

Dönerix

In het hart van Zevenaar aan De Markt 63 is Dönerix gevestigd. U kunt zowel in het restaurant als op het terras genieten van de authentieke Mediterrane kebab.

Kebab

Dönerix is gespecialiseerd in het bereiden van authentieke Mediterrane kebab. De kebab biedt een grote smaak sensatie. Tevens is de kebab gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Dönerix gebruikt 100% Nederlands rundvlees, lamsvlees en pure kipfilets. Dagelijks wordt gebruik gemaakt van vers bereide groenten en speciaal Dönerix brood.

Menu

Uitsluitend serveert Dönerix de beste kwaliteit producten. Bij de producten kunt u denken aan döner kebab, dönerbrood en dürüm, groenten en salades, frites en frisdranken.

Döner Kebab: gebraden gekruid kalfsvlees of kippenvlees. U heeft keuze uit de Prenses Döner en de Chicken Döner. Beide döner worden op Halal wijze bereid.

Dönerbrood en Dürüm: dagelijks worden zowel het dönerbrood als de dürüm vers geleverd door de bakkerij. Dürüm is een soort wrap.

Groenten en salades: verse groenten worden gebruikt voor het bereiden van de salades. Bij elk döner gerecht worden groenten en salade geserveerd.

Frites: de frietjes worden voornamelijk gemaakt van aardappelen uit Frankrijk. Dönerix gebruikt alleen het beste aardappelras en biedt u A-kwaliteit Franse frietjes.

Frisdranken: bij Dönerix heeft u keuze uit een ruim assortiment aan A-merk frisdranken. Tevens biedt Dönerix Silifke Ayran. Ayran is een Turkse koude drank op basis van yoghurt, zout en water.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Dönerix op de website.

Locatie

Dönerix
Markt 63
6901 AJ Zevenaar
0316 – 525277
zevenaar@donerix.nl
www.donerix.nl