Menu
Restaurant

Bistro ’t Trefpunt

In april 2000 opende Bistro ’t Trefpunt haar deuren. De bistro is gespecialiseerd in de Frans-Nederlandse keuken en heeft een ruim aanbod aan gerechten. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Het restaurant heeft een gezellige en knusse uitstraling. In de wintermaanden brandt het haardvuur.

Specialiteiten

De gerechten worden gemaakt van verse producten. Het gebruik van verse producten zorgt voor een heerlijk maaltijd. Wist u dat de chef al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de Frans-Nederlandse keuken? De bistro beschikt over een kleine bar met alcoholische dranken.

Menu

Start u het diner met een koud- of warm voorgerecht? De koude voorgerechten zijn onder andere een frisse meloen cocktail en een eendenleverpaté. Bij de warme voorgerechten kunt u denken aan minipasteitjes en scampis. U kunt er ook voor kiezen om vooraf een soep te nemen.

Bij de hoofdgerechten heeft u keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Kiest u voor een entrecote van de grill of toch liever voor spare ribs? Wilt u de huisgerookte zalmmoot proeven of gaat uw voorkeur uit naar de gamba’s? Proef de vegetarische verrassing van de chef of de spinazie tortelini.

Speciaal voor de kinderen is er een kindermenu samengesteld. Kinderen kunnen kiezen voor een kip schnitzel en kinder spare ribs, maar ook voor een spies ossenhaas. Alle kindergerechten voor geserveerd met frietjes, appelmoes en mayonaise.

Reserveren

Staat u te popelen om gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken te proeven? Wacht dan niet langer en reserveer via de website een tafeltje.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden op www.bistrotrefpunt.nl.

Locatie

Bistro ’t Trefpunt
Wittenburgstraat 10
6901 AN Zevenaar
0316 – 340979
info@bistrotrefpunt.nl
www.bistrotrefpunt.nl