Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

Brasserie Bij Ons

Neem samen met uw partner, familie of vrienden plaats bij Brasserie Bij Ons en geniet van de tapasgerechten. Het team van de brasserie serveert zowel binnen in de knus ingerichte brasserie als buiten op het ruime terras de heerlijkste tapas. Per ronde kunt u twee gerechten bestellen. Uiteraard kunnen de gerechten onderling worden gedeeld.

Menu

De menukaart van de brasserie bestaat uit voorgerechten, soepen, warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten, nagerechten en gerechten speciaal voor de kids. Bij de voorgerechten kunt u denken aan een taco tub, nacho’s en carpaccio. Kiest u bij de warme vleesgerechten voor een peppersteak of toch liever voor een kiphaasje? Als u kiest voor een warm visgerecht heeft u onder meer de keuze uit butterfly garnalen en gebakken tonijn. Vegetariërs opgelet! Bij Brasserie Bij Ons kunt u kiezen voor onder andere dirty friet of champignons gestoofd in room.

De nagerechten van de brasserie laten uw smaakpapillen exploderen. Van een heerlijke monchou tot churros. Van een gekarameliseerde ananas tot spekkoek. Voor de kids zijn er ook diverse tapas. Kids kunnen bijvoorbeeld genieten van een kids hamburger of van een mini pizza.

Afhalen

Bij Brasserie Bij Ons kunt u gerechten afhalen om thuis samen met uw gezelschap te genieten van de heerlijke gerechten. U kunt kiezen voor een van de boxen of losse items bestellen. De boxen waaruit u kunt kiezen zijn de carpaccio box, tapas box, kids box, vega box, tapas box zonder vlees of vis en de toetjesbox.

Onder de losse items wordt onder meer verstaan een witte- of bruine bol met kruidenboter en knoflooksaus en diverse soorten carpaccio.

Kunt u niet wachten om te genieten van een van de boxen of de losse items? Wacht dan niet langer en bestel via de website uw box naar keuze.

Reserveren

Kunt u niet wachten om te dineren bij Brasserie Bij Ons? Reserveer via de website een tafeltje voor uw gezelschap.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Brasserie Bij Ons op de website.

Locatie

Brasserie Bij Ons
Babberichseweg 2
6901 JW Zevenaar
0316 – 745697
zevenaar@bijonseten.nl
www.bijonseten.nl/zevenaar