Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

Platia

Liefhebbers van Griekenland opgelet! Platia geeft een proefje van Griekenland en moderne gastronomie van topkwaliteit.

Alle gerechten worden ambachtelijk gemaakt op Grieks voorschrift. Jaren hebben de koks ervaring en komen van origine uit Griekenland. Naast de gerechten biedt het restaurant topkwaliteit wijnen aan. Niet te vergeten het bekende drankje van Griekenland ouzu.

Menu

De menukaart van Platia bestaat uit zowel internationale- als Griekse voorgerechten. Voor de senioren is er een speciaal senioren 3-gangen menu. Bij het hoofdgerecht heeft u keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Tevens kunt u kiezen voor een grill-gerecht of een traditioneel gerecht. Traditionele gerechten zijn onder andere guvetsi en bekri mezze. Kleine gasten tot 12 jaar kunnen onder andere kiezen voor gyros, souflaki en kipfilet.

Feesten & partijen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Wilt u een thema verbinden aan uw feest of partij? Kies dan voor een feest of partij in Griekse sfeer. Bij Platia kunt u arrangementen boeken voor groepen voor diverse feesten & partijen. Hierbij kan gedacht worden aan bruiloften, verjaardagen, jubilea en bedrijfsuitjes.

Afhalen en bezorgen

Heeft u geen zin om te koken en wilt u thuis genieten van de Griekse keuken? Bij Platia kunt u voor-, hoofd- en nagerechten bestellen via de website. Tevens kunt u kiezen voor een pita, schotel of een salade. Voor de kinderen zijn er kindermenu’s samengesteld. Maak uw diner compleet met een verfrissend drankje of een heerlijke wijn.

Reserveren

Staat u te popelen om Griekse gerechten te proeven? Via de website kunt u eenvoudig een tafeltje reserveren.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Platia op de website.

Locatie

Platia
Weverstraat 12
6901 AM Zevenaar
0316 – 253234
dollytheodora@gmail.com
www.platiazevenaar.nl