Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

Eethuisje De Minnarij

In een levendig centrum op de markt in Zevenaar vindt u het gezellige eethuisje. Bij het eethuisje kunt u dineren of met een goed glas wijn vertoeven in een sfeervolle ambiance.

De gerechten worden met zorg samengesteld. Neem bijvoorbeeld het vlees. Het vlees is uitsluitend scharrelvlees en komt uit de eigen regio. In de keuken wordt gewerkt met verse producten en seizoensproducten. De menukaart geeft een knipoog naar de Italiaanse keuken.

Menu

Het eethuisje biedt als start van uw diner diverse voorgerechten aan. U kunt kiezen voor een koud- of warm voorgerecht, maar ook voor een soep. De menukaart biedt vlees-, vis- en vegetarische hoofdgerechten aan. Een diner is niet compleet zonder een dessert. Kiest u voor een zoet- of hartig dessert? Een trio van chocolade of een kaasplankje van diverse soorten kaas.

Feesten

Heeft u binnenkort een feest, zakelijk diner of bruiloft op de planning staan? Maar heeft u nog geen locatie voor uw feest. Zoek niet verder, want het eethuisje is de perfecte locatie voor uw feest.

Het eethuisje beschikt over een zonnig terras met een haast Mediterraan uitzicht. U kijkt vanuit het eethuisje uit op de prachtige kerk en de oude waterpomp. De Minnarij heeft een ruimte voor grote groepen en is bij uitstek geschikt om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Heren van de Minnarij

Wilt u thuis genieten van de gerechten van het eethuisje? Geen enkel probleem, het eethuisje heeft speciaal voor u een menukaart samengesteld. De gerechten kunt u telefonisch bestellen.

Reserveren

Wilt u dineren in een sfeervolle ambiance? Reserveer uw tafeltje via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Eethuisje De Minnarij op de website.

Locatie

Eethuisje De Minnarij
Markt 19
6901 AG Zevenaar
0316 – 372250
info@minnarij.nl
www.minnarij.nl