Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant / Snack, pizza en döner

Efeze

In het hartje van Zevenaar is Efeze gevestigd. Op een zomerse middag kunt u op terras in de loungebanken genieten van een goed glas wijn of een Turks biertje. In de wintermaanden kunt u in het restaurant met warme en knusse sfeer uitgebreid tafelen. Tafel met uw gezelschap na met een warme chocolademelk of een kop koffie met een cognacje.

De menukaart biedt voor ieder wat wils. Kiest u voor een gerecht uit de Turkse keuken of toch liever uit de Italiaanse keuken?

Feesten & partijen

U bent Efeze aan het juiste adres voor recepties, een jubileum of verjaardagen. Het team van Efeze richt uw feest of partij graag in naar uw specifieke wensen.

Groepsarrangementen

Zowel met een intiem & klein gezelschap als een grote groep bent u van harte welkom bij Efeze. Het restaurant telt 130 zitplaatsen en het terras 100 plaatsen. Er is dus genoeg ruimte voor groepen.

Open buffet: een open buffet is ideaal voor een groot gezelschap. Uw gasten kunnen gerechten kiezen van het buffet en vervolgens plaatsnemen aan tafel. De tafelsetting verandert meerdere keren waardoor u en uw gezelschap steeds wisselende gesprekspartners hebben.

Mezeler: in Turkije wordt met Mezeler kleine hapjes bedoeld. Grote schalen met zowel warme als koude hapjes en gerechtjes worden geserveerd. In overleg met u wordt het aantal gangen bepaald.

Afhalen & bezorgen

Bij Efeze kunt de heerlijkste gerechten afhalen of laten bezorgen. Kiest u voor een pizza of pasta? U kunt ook kiezen voor een dessert to go.

Elke dag worden de gerechten met liefde bezorgd. De gerechten worden bezorgd tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Boven de € 20,- betaalt u geen bezorgkosten. U kunt de gerechten bestellen via Whatsapp of telefonisch.

Reserveren

Wilt u binnenkort genieten van gerechten uit de Turkse en Italiaanse keuken? Wacht dan niet langer en reserveer via de website een tafeltje.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Efeze op de website.

Locatie

Efeze
Markt 9
6901 AG Zevenaar
0316 – 330691
www.efezezevenaar.nl