Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

Brownies & downieS

Brownies & downieS biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Wist u dat de eigenaren Dianne en Ralph deze laagdrempelige lunchroom zijn gestart om een prettige werkplek voor hun bijzondere personeel en zichzelf te creëren? In het centrum van Zevenaar op een centrale locatie is Brownies & downieS in een karakteristiek pand gevestigd. Het motto van de horecaonderneming luidt: ‘wij willen graag dat iedereen zich hier thuis voelt’.

Menu

De menukaart van Brownies & downieS biedt een ruim assortiment aan lekkers. U kunt kiezen voor een koude boterham zoals gerookte zalm, maar ook voor een warme boterham zoals bourgondische kroketten. Naast koude- en warme boterhammen kunt u kiezen voor een salade, special of een soep. Voor de kids is er een kidskaart samengesteld. Kids kunnen onder andere kiezen voor American Pancakes of een Kids 24-uurtje. Pancakeliefhebbers opgelet! Bij Brownies & downieS kunt u kiezen uit maar liefst 3 verschillende soorten pancakes.

Bij de koffie of thee kunt u een stuk gebak bestellen of een brownie. Naast koffie drinken en lunchen bent u bij Brownies & downieS ook aan het juiste adres om te borrelen.

Eten wat de pot schaft

In Zevenaar is het op vrijdagavond koopavond. Brownies & downieS heeft op vrijdag een avondkaart. De kok kan efficiënt inkopen wanneer u met de pot mee eet. U krijgt een 2-gangen diner aangeboden voor slechts een klein bedrag.

Doorgaans bestaat het menu uit een verrassingsamuse, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Elke week staat er iets anders op het menu. Dit varieert van een soep, een wrap, een frisse salade, een vlees- of visgerecht, een Tapas plank of Italiaanse pasta.

Feest/catering

Wilt u aankomende zomer een feestje geven, een verjaardag vieren of met een grote groep een barbecue aansteken, maar is uw tuin net iets te klein? De stadstuin is de perfecte locatie voor uw feest. In hartje Zevenaar ligt een groen terras met vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Dient u de zakelijke lunch te organiseren? Wilt u een bijzondere tintje geven aan deze lunch? Brownies & downieS verzorgt met liefde de lunch voor u en uw gezelschap. Een complete lunch inclusief bediening of het afhalen of bezorgen van vers belegde broodjes en soepen. Bekijk op de website de to-go bestellijst.

Wilt u informatie ontvangen over de locatie of de tuin? Heeft u interesse in een lunch op maat? Neem telefonisch of via de mail contact op met Brownies & downieS.

Reserveren

Kunt u niet wachten om bij Brownies & downieS een hapje te komen eten? Wacht dan niet langer en reserveer via de website een tafeltje.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Brownies & downieS op de website.

Locatie

Brownies & downieS
Markt 65
6901 AJ Zevenaar
0316 – 820366
zevenaar@browniesanddownies.nl
www.browniesanddownieszevenaar.nl