Menu
Afhalen en Bezorgen / Restaurant

DoyDoy

Sertan Bayazit, de chefkok, is bedreven in de Italiaanse, Spaanse, Turkse en Arabische keuken. Tevens is hij meester in het combineren van verse, pure ingrediënten en specerijen. Zijn credo luidt als volgt: ‘al het moois wat de natuur te bieden heeft … en een beetje van mezelf’. Eenvoud staat bij het bereiden van de gerechten voorop. Hierdoor komen de smaken perfect tot hun recht. In elk gerecht proeft u zowel de versheid als de passie.

Volkan Pilavci, gastheer, heeft al van kinds af aan de kneepjes van het horecavak geleerd. Bij binnenkomst wordt u hartelijk door hem ontvangen. Tevens geeft hij vakkundige adviezen bij het maken van een keuze van de menukaart, de bijzondere wijnen en de andere exotische dranken. Volkan zorgt samen met zijn team voor een onvergetelijke avond.

Menu

Wilt u zich laten verrassen door de chef? Kies dan voor het 3-gangen of 4-gangen verrassingsmenu. Het Mezze Menu bestaat uit koude- en warme (tapas) gerechten.

Bij de voorgerechten heeft u keuze uit koude mezze’s en warme mezze’s. De koude mezze’s zijn onder andere humus van de farao en fattousch salade. Voorbeelden van warme mezze’s zijn de doy doy belevenis en de sweet and hot chicken. De hoofdgerechten bestaan uit vlees, vis en vegetarisch. Aan de kleine gast wordt ook gedacht. Sluit een gezellige avond uit af met een heerlijk dessert. Kiest u voor de baklava met ijs of toch voor de chocolade mozaïek met vanille-ijs?

Bezorgen

Heeft u geen zin om te koken en wilt u niet de deur uit? DoyDoy biedt de oplossing. Het restaurant bezorgt namelijk gerechten uit de verschillende keukens bij uw thuis. Bekijk de website voor het aanbod aan gerechten.

Reserveren

Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden een onvergetelijke avond uit beleven? Reserveer dan snel een tafeltje via de website.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van DoyDoy op www.doy-doy.nl.

Locatie

Doy Doy
Didamsestraat 20
6901 HC Zevenaar
0316 – 750451
info@doy-doy.nl
www.doy-doy.nl